> SBPI Rawang: Perhimpunan Asrama 1

Khamis, 4 Februari 2010

Perhimpunan Asrama 1

Bagi memantapkan Pengurusan Asrama, pihak Jawatankuasa Warden telah mengambil inisiatif dengan mengadakan Perhimpunan Asrama sebagai salah satu saluran penyampaian maklumat kepada pelajar. Perhimpunan yang diadakan pada 3 Februari 2010 ini merupakan perhimpunan pertama dan diadakan di dua lokasi iaitu putera di Dewan Makan dan puteri di Masjid Al-Qadisiah. Barisan Exco turut di beri peluang untuk menyuarakan isi hati mereka dalam perhimpunan ini.

Pn Hjh Maimunah sedang menyampaikan ucapan penutupan dan menerangkan kepada penghuni bahawa perhimpunan ini bukan bertujuan menyebut kesalahan-kesalahan pelajar, tetapi kebaikan dan pencapaian yang membanggakan oleh setiap penghuni juga akan disebut dalam perhimpunan akan datang.

Recent Posts

Tentang Sepintar

'Sepintar' adalah singkatan (akronim) bagi SEKOLAH BERASRAMA PENUH INTEGRASI RAWANG. Ditubuhkan pada bulan Jun 2002. Sekolah ini merupakan sebuah sekolah berasrama penuh yang diurustadbir secara langsung oleh Bahagian Sekolah Berasrama Penuh, Kementerian Pelajaran Malaysia. Sekolah ini merupakan salah satu SBP yang menjunjung Tahfiz Model Ulul Albab. Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada Pengetua sekolah atau terus kepada Kementerian Pelajaran Malaysia.

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP