> SBPI Rawang: Lawatan Kerja Warden SEPINTAR ke Kota Kinabalu

Isnin, 19 April 2010

Lawatan Kerja Warden SEPINTAR ke Kota Kinabalu

Pada 16 April 2010 yang lepas, sekumpulan 10 warden termasuk Pn Hjh Maimunah Ismail, PK HEM SEPINTAR telah berangkat ke Kota Kinabalu untuk mengadakan lawatan kerja sehingga 18 April 2010. Pihak kami amat berbesar hati kerana mendapat kejasama dari Universiti Malaysia Sabah(UMS) melalui UMS-Link dari segi pengangkutan kami di sana. Jadual program diisi dengan pelbagai aktiviti antaranya melawat UMS, Sekolah Menengah Sains Sabah, UMS-Outdoor Development Center, pendakian singkat Gunung Kinabalu dan Poring Hot Spring.

Pihak majlis waden mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah memberi sokongan dalam memastikan kelancaran program ini.

Recent Posts

Tentang Sepintar

'Sepintar' adalah singkatan (akronim) bagi SEKOLAH BERASRAMA PENUH INTEGRASI RAWANG. Ditubuhkan pada bulan Jun 2002. Sekolah ini merupakan sebuah sekolah berasrama penuh yang diurustadbir secara langsung oleh Bahagian Sekolah Berasrama Penuh, Kementerian Pelajaran Malaysia. Sekolah ini merupakan salah satu SBP yang menjunjung Tahfiz Model Ulul Albab. Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada Pengetua sekolah atau terus kepada Kementerian Pelajaran Malaysia.

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP