> SBPI Rawang: Pengumuman Keputusan Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah 2013

Jumaat, 13 Disember 2013

Pengumuman Keputusan Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah 2013


Selari dengan pengumuman Pihak Kementerian Pendidikan Malaysia berkenaan tarikh pengumuman keputusan PMR 2013, Pihak SEPINTAR akan mengadakan Majlis Pengumuman Keputusan PMR 2013 seperti yang tertera dibawah:

Tarikh  : 19 Disember 2013 (Khamis)
Masa     : 11.00 pagi

Calon PMR 2013 perlu mematuhi peraturan pakaian rasmi untuk menghadiri majlis ini. Semua calon diwajibkan memakai Baju Batik SEPINTAR dan lengkap berkasut hitam. Semua calon tidak dibenarkan sama sekali memakai seluar jeans. Bagi calon putera, pastikan rambut adalah mengikut garis panduan dalam buku peraturan sekolah. Semoga semua calon mendapat keputusan yang cemerlang.

Recent Posts

Tentang Sepintar

'Sepintar' adalah singkatan (akronim) bagi SEKOLAH BERASRAMA PENUH INTEGRASI RAWANG. Ditubuhkan pada bulan Jun 2002. Sekolah ini merupakan sebuah sekolah berasrama penuh yang diurustadbir secara langsung oleh Bahagian Sekolah Berasrama Penuh, Kementerian Pelajaran Malaysia. Sekolah ini merupakan salah satu SBP yang menjunjung Tahfiz Model Ulul Albab. Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada Pengetua sekolah atau terus kepada Kementerian Pelajaran Malaysia.

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP