> SBPI Rawang: Karnival Sukan Murid Tajaan KPM (Hari Pertama)

Jumaat, 31 Oktober 2014

Karnival Sukan Murid Tajaan KPM (Hari Pertama)

31 Oktober 2014, SEPINTAR yang telah dipilih untuk menjadi Tuan Rumah Karnival yang mengumpulkan semua murid-murid Tajaan memulakan hari pertama dengan sambutan peserta di lobi Masjid Al-Qadisiah. Semua peserta tiba mengikut jadual dan memberikan kerjasama yang baik.
Selepas selesai proses pendaftaran kontigen, semua peserta ditempatkan di Dewan Makan untuk taklimat berkaitan bagi memastikan kelancaran Karnival ini.

 Cabutan undi semua pasukan bertanding di Pertandingan Bahas Bahasa Melayu turut diadakan.
 Disebelah malam pula, acara pertama dimulakan iaitu pertandingan Bahas Bahasa Melayu yang diadakan di dua lokasi iaitu Bilik Seminar dan Pusat Sumber.

Recent Posts

Tentang Sepintar

'Sepintar' adalah singkatan (akronim) bagi SEKOLAH BERASRAMA PENUH INTEGRASI RAWANG. Ditubuhkan pada bulan Jun 2002. Sekolah ini merupakan sebuah sekolah berasrama penuh yang diurustadbir secara langsung oleh Bahagian Sekolah Berasrama Penuh, Kementerian Pelajaran Malaysia. Sekolah ini merupakan salah satu SBP yang menjunjung Tahfiz Model Ulul Albab. Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada Pengetua sekolah atau terus kepada Kementerian Pelajaran Malaysia.

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP