> SBPI Rawang: Pertemuan Silaturrahim Pentadbir SBPI Rawang bersama Timbalan Pengarah Bahagian Sukan, Kokurikulum dan Kesenian KPM, Tn Hj Mustafa Sidi

Selasa, 20 April 2021

Pertemuan Silaturrahim Pentadbir SBPI Rawang bersama Timbalan Pengarah Bahagian Sukan, Kokurikulum dan Kesenian KPM, Tn Hj Mustafa Sidi

 20 April 2021. Pertemuan silaturahim pengetua, pk kokurikulum dan gkmp sepintar dengan Timbalan Pengarah Bahagian Sukan, Kokurikulum dan Kesenian KPM, Tn Hj Mustafa Sidi dan para pegawai bahagian.
Dalam pertemuan tersebut, tuan timbalan dan para pegawai bskk menerangkan mengenai pelaksanaan dan penganjuran sukan dalam suasana norma baharu di peringkat kebangsaan hingga ke antarabangsa.
Terima kasih tn hj mustafa, tn aznan, tn zulkhairi dan tn hazreen. Banyak ilmu yang kami perolehi hari ini, alhamdulillah.

Recent Posts

Tentang Sepintar

'Sepintar' adalah singkatan (akronim) bagi SEKOLAH BERASRAMA PENUH INTEGRASI RAWANG. Ditubuhkan pada bulan Jun 2002. Sekolah ini merupakan sebuah sekolah berasrama penuh yang diurustadbir secara langsung oleh Bahagian Sekolah Berasrama Penuh, Kementerian Pelajaran Malaysia. Sekolah ini merupakan salah satu SBP yang menjunjung Tahfiz Model Ulul Albab. Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada Pengetua sekolah atau terus kepada Kementerian Pelajaran Malaysia.

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP